سوسول فا

آموزش کامل طرز تهیه تاكو (غذای مكزيكی)

یکشنبه , ۲ مهر , ۱۳۹۶
پخش اختصاصی
اس ام اس جدید
آرشیو
آشپزی
آرشیو

آموزش کامل طرز تهیه تاكو (غذای مكزيكی)

تاكو , طرز تهیه تاكو , پخت غذای تاكو

مهر پاتوق » برای این پست آموزش طرز تهیه تاکو را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای تاكو :

آرد ذرت : ۱۵۰ گرم

نمک : ۲/۱ قاشق چایخوری

آب ولرم : ۲/۱ لیوان(۱۲۰ میلی گرم)

روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

درظرفی آرد ذرت ، نمک وروغن مایع رامخلوط کرده،آّب ولرم رااضافه نموده وباهم مخلوط کنیدتاخمیر یک دستی حاصل شود. روی سطح صافی آرد بپاشید و برای ۴-۳ دقیقه خمیر را ورز دهید تا زمانیکه نرم شود،سپس خمیررادرکیسه پلاستیکی قرارداده و۱ ساعت استراحت دهید.خمیررابه ۱۲ گلوله کوچک تقسیم کنید. روی سطح صافی آردبپاشیدگلوله راروی دوتانایلون باوردنه نازک به شکل دایره باز کنید(برای منظم شدن تاکومی توا نیدازقالب فلزی استفاده کنید)ودرروغن سرخ کرده واواسط سرخ شدن ازوسط تاکنیدوبه همان صورت نگه داریدتاحالت u بگیردوباهرموادی که تمایل داشتیدپرکنیدوسرونمایید.

مواد لازم داخل تاکو :

گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم

پیازخردشده : ۱ عدد

سیرخردشده : ۱ حبه

فلفل سبزتندخردشده : ۳ عدد

کاهوخردشده : ۲/۱ عدد

گوجه فرنگی خردشده : ۲ عدد

پنیرپارمزان رنده شده : ۴-۳ قاشق غذاخوری

ادویه مخصوص تاکو : به مقدارلازم

سس تند : به مقدارلازم

نمک وفلفل سیاه : به مقدارلازم

روغن مایع : به مقدارلازم

طرز تهیه تاكو :

درتابه کمی روغن مایع بریزید. پیازراکمی تفت دهید. گوشت رااضافه کرده وتفت دهیدتارنگ گوشت تغییرکند،سپس سریع سیر،ادویه ونمک وفلفل رااضافه نموده وتفت دهیدوکمی آب اضافه کنیدتاگوشت پخته شودوازمخلوط آماده شده همراه گوجه فرنگی ،کاهووپنیرپارمزان تاکوهاراپرکنیدوسرونمایید .

اشترک در گوگل اشترک در گوگل پلاس اشترک در استامبل آپن دیگ اشترک در کلوب اشترک در فیس نما اشترک در تویتر اشترک در فیسبوک
  • تاریخ : ۲۳ام اردیبهشت ۱۳۹۵
  • موضوع : آشپزی
  • بازدید : 11 views
  • نظرات : بدون نظر

بیوگرافی نویسنده admin

مشاهده تمامی 2482 پست

ارسال دیدگاه جدید


به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.